Derfor bør du bruke stranda hele året 

Det er mange som liker å bruke stranda om sommeren. Her er både fjell og hav noen av de aller mest brukte og ikke minst populære naturområdene i landet vårt. Men med et land med lang grense til havet, er det også masse spennende vær og vind utenfor sesongen. Og i denne artikkelen ønsker vi å slå et slag for hvorfor du bør bruke stranda hele året – og ikke minst hvordan du får den aller beste opplevelsen når du gjør dette. Så her kommer det tre tips. 

Det er bra for den mentale helsa vår 

Hvis det er noe vi er flinke til å Norge, så er det å kose oss. Og det er ikke akkurat noe det blir mindre av når vinteren og mørket kommer snikende. Det å ta med seg kaffen på tur er noe av det aller beste vi kan gjøre når det kommer til å gi den gode følelsen vi er ute etter, og det å ha et spesielt krus man kan trekke frem når man setter seg med termosen gjør det ekstra koselig. Hvis dette er noe du tenker passer deg, så kjøp ditt nye krus med trykk nå så er du klar til sesongen! 

Det å være ute er noe som er sunt for både kropp og sjel, og det å bruke uteområdene rundt oss er noe av de enkleste og ikke minst billigste vi kan gjøre når det kommer til å støtte den mentale helsen vår. Spesielt når vi bor så langt nord, og det er både mørkt og kaldt store deler av året, er det ekstra viktig å få nok dagslys, og sol hvis vi er heldige, slik at man kan hjelpe kroppen sin best mulig når det kommer til å produsere det vi trenger for å ha det bra. 

Det er bra for den fysiske helsa vår 

Vi får hele tiden vite at vi skal bevege oss, og til tross for at det er mange måter å gjøre dette på, er det mange som tenker dette som hard trening – i stedet for bevegelse. Men det å bevege seg, selv om det bare er en stille rusletur, kanskje med noen man er glad i og en kopp kaffe i den nye koppen sin, får man mange av de viktigste tingene man trenger når det kommer til bevegelse. Og det aller viktigste er rett og slett å bevege seg, så her er det bare å finne det som passer deg og din kropp aller best.