De tre beste appene for fiskere

Er du glad i å fiske? Da vet du kanskje hvor nyttig det er å ha kontroll på de beste stedene å fiske, de gjemte perlene hvor fisken biter best og du nesten kan være sikker på å få napp. Slik kunnskap har lenge vært forbeholdt lokale og hvis du skal ut å fiske på et nytt sted kan det derfor være vanskelig å orientere seg. Nå finnes det derimot en rekke ulike apper du kan laste ned som gir deg oversikt over hvor det er lurt å prøve fiskelykken. I denne artikkelen har vi samlet de tre beste appene for fiskere og vil se nærmere på hvilke funksjoner de har å tilby.

1: Fishbrain

Mobilappen Fishbrain gir deg tilgang til over 14 millioner ulike lokasjoner for fiske. For at du skal finne den beste plassen å kaste ut snøret har Fishbrain et interaktivt kart som du får dirkete på din mobil. Kartet viser hvor stedene ligger og hvilke slag med fisk du kan forvente å få på kroken der. I tillegg har appen en rekke andre spennende funksjoner som dybdekart, samt et sosialt nettverk hvor du kan legge ut bilde av din fangst og se hva slags type agn andre fiskere har brukt. Det lønner seg altså å gjøre seg kjent med hvilke applikasjoner som finnes der ute for deg som fisker.

2: FishAngler

FishAngler lover å hjelpe deg på veien til å fange enda mer fisk. FishAngler er gratis å laste ned og er svært populær blant fiskere over hele verden. Gjennom sine millioner av brukere har FishAngler bygget opp en stor database over de beste stedene å fiske, i innsjøer, elver og langs kysten. En annen nyttig funksjon som tilbys av FishAngler er værmelding, slik at du vet hvilket utstyr du trenger å ta med og om du kan forvente deg nedbør på fisketuren.

3: ANGLR

Hvis du laster ned mobilappen ANGLR til din smarttelefon kan du loggføre all din informasjon og observasjoner fra ulike steder du har fisket, samt bilder av din fangst. Videre kan du også se hva andre fiskere har erfart og dermed velge steder å fiske ut ifra dette. Du kan starte ANGLR på begynnelsen av din fisketur, slik at appen kan lagre din GPS-rute for nøyaktige detaljer om hvor du har vært. Appen gir deg også muligheten til å følge med på været, inkludert temperatur i luften og skydekke.